Waarom

PGteksten?

Ervaring en kennis

Paulien de Graaf is de tekstschrijver achter PGteksten. Als tekstschrijver heeft ze een ruime ervaring en opleiding. Als copywriter is ze op de hoogte van alle regels rondom het gebruik van teksten, logo’s en fotomateriaal. Door voortdurende scholing blijft ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Paulien is geen vormgever en kan dus geen website bouwen of de opmaak van uw drukwerk verzorgen. Maar ze kan u wel adviseren over beeldmateriaal en andere visuele aspecten. Eventueel brengt ze u in contact met een websitebouwer, grafisch vormgever of fotograaf.

Perfectionist en Gepassioneerd

Paulien is een creatief en gepassioneerd schrijver en een goede luisteraar, die de kunst beheerst om gesproken woorden om te zetten in duidelijke teksten. Een perfectionist die niet akkoord gaat met zomaar wat kreten, maar zorgt dat teksten slechts voor één uitleg vatbaar zijn. Ze is altijd bereid om mee te denken en zich te verdiepen in een onderwerp, om pakkende en goed leesbare teksten te produceren.

Benieuwd?

Bekijk het portfolio om een idee te vormen van het werk van PGteksten.

Kennismaken?

Geïnteresseerd? Neem contact op en maak vrijblijvend een afspraak. Samen spreken we uw ideeën door en maken afspraken over tarieven, deadlines en andere wensen. U ontvangt alle afspraken duidelijk ‘op papier’, zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie