PG is tekstschrijver

Een tekstschrijver weet de juiste woorden

Herken je dit? Je bent vol van je eigen bedrijf, vol van je product en je kan er met veel passie over praten. Je weet ook echt wel wat er op de website of in de brochure moet komen, maar je krijgt het niet op papier of online…. Daarvoor is een tekstschrijver. Die weet hoe je informatie het beste kan vertalen naar geschreven woorden. Hulp nodig bij nieuwe teksten of wil je graag dat je teksten nog eens nagekeken of aangepast worden? Neem meteen contact op om te zien wat PGteksten voor je kan betekenen.

Een tekstschrijver luistert goed en stelt vragen

Heb je te maken met veel vakjargon of is de materie erg complex en moeilijk uit te leggen? Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en samen te zoeken naar doelen en speerpunten, krijgt PG de woorden op papier of online zoals u ze bedoelde! PG is gespecialiseerd in het omzetten van een gesproken tekst in een goedlopende en boeiende tekst.

Een tekstschrijver kent de regels en denkt mee

Voor persberichten, brochures, nieuwsbrieven en websites gelden verschillende regels voor de lengte van de tekst, tone-of-voice en stijl. PG houdt rekening met de vindbaarheid van uw website door zoekmachines (SEO). Ook denkt PG met u mee voor aanvullend beeldmateriaal en andere visuele aspecten van uw drukwerk of website. Kan je wel wat hulp gebruiken? Neem nu contact op en ontdek wat PG voor je kan betekenen!

PG schrijft teksten voor:

  • websites (SEO)
  • bedrijfsdrukwerk zoals folders, brochures, flyers
  • nieuwsbrieven
  • persberichten. redactionele teksten en interviews
  • redigeren en herschrijven van bestaande teksten

Meer weten?

Neem contact op voor meer informatie